...:::The Best Of Abu Forum:::...

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » ...:::The Best Of Abu Forum:::... » Диалектика любви » Как Вы познакомились?

Как Вы познакомились?

Сообщений 1 страница 8 из 8

1

Всем привет!
Расскажите Ваше самое запоминающееся знакомство в вашей жизни.
Где и как? Возможно это была встреча с Вашим(ей) любимым(ой).
Или, возможно, как Вы отказали в знакомстве какому-то человеку.

P.S
Tema User-miz 'Аришка'-нын истейи иле ярадылыб;)

0

2

belede kiiiiiiiiiii, tanishiqla cox olub qaldi ki, onlardan birine,,men sene danishardim,,  ,,,,,,,,,,, men olub ki hecneden adamla yolda dalashmisham ve sonra onunla tanish olmusham ve dost olmushuq ,,,,ehvalatlar coxdur hamisini danishmaq olmur elesi de var ki onlari danishilasi deyil,,incime okey??? ela movzu idi

0

3

JMX написал(а):

belede kiiiiiiiiiii, tanishiqla cox olub qaldi ki, onlardan birine,,men sene danishardim,,  ,,,,,,,,,,, men olub ki hecneden adamla yolda dalashmisham ve sonra onunla tanish olmusham ve dost olmushuq ,,,,ehvalatlar coxdur hamisini danishmaq olmur elesi de var ki onlari danishilasi deyil,,incime okey??? ela movzu idi

амма мараглыф олуб ха сянде танышлыглар ;)
Гёрек сонраки user-леримиз ня язачаг бу хагда))
спс за все.

0

4

Kohne  tanishligimnan  danishmag   istemirem  cunki  yaxci xatireler  qalmiyib :(  teze  tanishligim men  inustutda  oxuyanda  1-ci kursda  ele  kafetariyada  sok alanda  tanish  oldug  onun  pulu catmadi daha  dogrusu xirdasi olmadi men veridm  yerine  sora 3-4 gunnen sora  ozu devet eledi  oz stoluna  ele ele  tanish  oldug   :)  soradaki  men  esger  getdim  oda  bilmirem  hara getdi :D

0

5

БРО ТЕМА УЛЁТ ПАНРАВУ !!! МАГУ ТЕ РАСКАЗАТЬ НО ТОЛЬКА ТЫ САМ ПРОМЕНЯ ВСЁ ЗНАЕШ КАК Я ОД АДНОЙ ПЕРЕШЁЛ К ДРУГОЙ ПАДРУГЕ А ТАК ДЕСТАН ТЫ НЕЛЮБЕШ КАК И Я ......

0

6

Menim yadima gelir Space radioda iwleyirdim gece smeni idim.Oturmuwdum efirde birden zeng geldi bir qiz sehv duwmuwdu.Ne ise bawladim onla daniwmaga,bawa saldim ki,bura radiodu flan,mene inanmadi.Sonram dedim ureyin hansi mahnini isteyir dedi Reflex - Ya tebya vseqda budu jdat.Qardawda eleme tembelliy qoy o mahnini.Ve bele biz taniw olduq goruwduy,gozel gunler kecirdiy.Amma axirda ayrildiq.Indiye kimi burnumun ucu goyneyir onuncun :(

Отредактировано Serrasalmus (2007-11-04 10:28:16)

0

7

menim yadima gelir ki men ANS--de teze ishleyirdim,,,, bir gun telesirdim ve liften qacaraq dushdum ve menimle uzbe uz bir ishci yoldashim cixdi.Biz bir-birimize ele deydik ki men yere yixildim. Bu XEBERCIDEKI IDMAN VERLISHDERINI APARAN  ASiF Baqirov idi,........ :D

0

8

Вы здесь » ...:::The Best Of Abu Forum:::... » Диалектика любви » Как Вы познакомились?