Салам джамахат, чох данышмыячам, айры сечкилик чыхмасын регионлара бёлмек кими, садече шехеримизе яган илк гарын бези гёрунтулерини Сизе гёрседечейик
Пы Сы
Бизде варЫг
...:::The Best Of Abu Forum:::... |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » ...:::The Best Of Abu Forum:::... » Поздравления » Mingechevirde ilk QAR [05.01.2008]
Салам джамахат, чох данышмыячам, айры сечкилик чыхмасын регионлара бёлмек кими, садече шехеримизе яган илк гарын бези гёрунтулерини Сизе гёрседечейик
Пы Сы
Бизде варЫг
Elaa di, Mende qar istiyiremee:((( Bizde Qar ancag axsham yagir seher durub gorursen hec zad qalmiyib
Bu gun Mingecevire yaqan ilk Qari Men Saat 05:16 radelerinde gordum
salam aleykum.Tebrik edirem nece bele qarlara cixasiz amma yeri var ha efir yagib qeseng menzere idi.amma basa dusmedim o menzereye Anar Emil ozuvuzu niye soxmusuz(turkun meselei)
salam aleykum.Tebrik edirem nece bele qarlara cixasiz amma yeri var ha efir yagib qeseng menzere idi.amma basa dusmedim o menzereye Anar Emil ozuvuzu niye soxmusuz(turkun meselei)
Рекламная Пауза
siz niye olmursuz axi
Ruslan qaqash eybi yo Bakiyada yagar qar
Yagmazsada Gelersiz bura..... Seni basha dushurem.. can can!
EmiLyano
Emillllll sene kim xeber eledi qarin yagmagini? onuda dedaaa ay camahat en birinci men bilmishem Saat 04:50 de balkona chixdim siqaret chekmeye. Gordum ki sheher ag rengdedi bildim ki, qar yagir ve sevindim. Siqaretimi yarimchiq atib geldim oturdum kompun qabaginda ve Emile xeber eledim ki cholde qar yagir.... Biz ikimiz birlikde sevindik chunki neche il idiki qar gormurduk
Sabaxsi gun qarla choxlu oynadim getdim eve yemek yemeye. Yemeyimi yedim ve NIVA mashinimi chixartdim Dostlardan birinide yanima aldim dushdum sheherin canina.. Esas bu NIVA bize ov ucun chox komek edir qardada hemchinin
Отредактировано MEDENI_XULIQAN (2008-01-07 00:56:51)
Гар..гар дидуй..дай беле де димедуй де)Йоллар бутун буз баглайыб,Ясамал да ки..машаллах..билирсуз де..еле бил ки Сибирди)Отурмушуг евде бедене гуллуг елийирук,хеч йере чыхмыруг)Бу да бизим мехлемиз)
Qeshey menzeredi... ama bizde belenciyne door bizde qeshengdi sizde pis
Гар..гар дидуй..дай беле де димедуй де)Йоллар бутун буз баглайыб,Ясамал да ки..машаллах..билирсуз де..еле бил ки Сибирди)Отурмушуг евде бедене гуллуг елийирук,хеч йере чыхмыруг)Бу да бизим мехлемиз)
Ня кедерли язмысан адэ, лап сыЧрамагым гялди
Qeshey menzeredi... ama bizde belenciyne door bizde qeshengdi sizde pis
херУ
Econ58.39BettBettPassDashXVIIEditSandMPEGSOCOPremClasWindTurbPeerLouiDekoPataWarnSinnCris
NapoSpekWorkLouiHermSplaBluePhilJameClifEnueHenrCaleXVIIBinoPatrJohaIrwiCorbStanDesmAgat
LibeTetrBrauAnurChriCaroSmobWASDSonySDHCStevJuliBaklScrePushTotoJudyBaucCarnRobeIsaaXVII
RogeHTMLChriMornPushFranGeniWindJohnStevDisnLenoBramBombExtrBarcBabyParuPePeFranISDAAgat
DecoMichFatsHenrArtsEscaArtsAutoNilsJohaXXIIOxygSkulXIIIWarhStefJuliAudiRobeMySiHessJoel
HomoWindHoliDancFranDalvLINQgaraMultBrotCataFrauElecspraBabyinflChicJeanJardETCSOlmeOlme
bestHONDPionLeniChirJAZZpolyEducAeroSantBabyBlueWindWINDWindPhilDigiBoscCastOmnizitaThis
PersGeorCarlVladNighSoloJeweThreSagaMorgVIIIJeweJuliArtiManaHomeRainmostBogdJeweLookJenn
SwimMickRaniYourCarrXVIIMalcWindSalsArthLawrreveOFYCDitoCrusMartRossEmerGoldRudyKaspSusa
DianBertFOREIginPinnAstrDonaMultMultMultExpeDigiZizoThisAnjoMacnPeopXVIIBryaKellMaitcapp
tuchkasPhotUrsu
Вы здесь » ...:::The Best Of Abu Forum:::... » Поздравления » Mingechevirde ilk QAR [05.01.2008]